IHS Blog

Reseller (Bayi) Hosting Neden Webmasterler İçin Harika Bir Seçenektir?

reseller-bayi-hosting

Bir web geliştiricisi olarak, işinizi yaparken sorunlarla karşılaşmış veya işinizi büyütürken engellerle karşılaşmış olabilirsiniz. Bu, özellikle kendi kullandığınız  hizmetlerin sınırlamaları olduğunda daha da fazla sorun yaratabilir. Bir web geliştiricisi olarak yapabileceğiniz çok şey var. Ayrıca, web geliştirme hizmeti, sürekli iş olsa da, sınırlı getiri sağlar. Ancak, web tasarım ve yazılım işi tek bir iş ve teklif modelinde yapılabilecek iş olmadığından işi istediğiniz gibi ölçeklendirebilmenin size avantajları olacaktır.

Web tasarım ve yazılım ile ilgili hizmetler sunmayı seviyorsanız, neden müşterilerinize büyük bir teklifler verebileceğiniz şekilde yapacağınız işe uygun  teklifler veremeyesiniz ki?

Reseller (bayi) hosting, bir işletme olarak daha fazla gelir elde etmenize ve sizi bir web geliştiricisinden daha fazlasını yapmanıza yardımcı olabilecek bir hizmettir. Başlangıç ​​olarak, web sitesini yapmak ve yönetmek yerine, web alandaki tüm hizmetleri bir noktada sunarak birleştirilmiş bir hizmet sağlayıcı olmanıza yardımcı olur. 

İkinci olarak, bir bayi hosting sağlayıcısı olmak iyi bir fikirdir, çünkü o zaman mevcut müşterileriniz, web sitelerine web hosting hizmeti almak için başka firma veya bu işi yapan kişilere gitmek zorunda kalmayacaktır. Sizin gibi bilinen bir hosting sağlayıcıyla iş yapabilirler. 

Bunların dışında Reseller Hosting‘in web geliştiricileri için harika bir seçenek olmasının birçok nedeni vardır. Bu nedenle, daha fazla hizmet ekleyerek mevcut ve yeni müşterilerinizden daha fazla gelir elde etmek istiyorsanız, bu içerikte size nedenlerini anlatıyor olacağız.

  1. Bir sunucu uzmanı olmanıza gerek yok

Bir geliştirici olarak reseller hosting ile işinizi geliştirmek için sunucular veya web hosting konusunda uzman olmanıza gerek yoktur.

Bunun gerekçesi, gerçekten sunucuyla ilgili herhangi bir özel görevi kendiniz yapmayacağınızdır. Sunucuları çalıştırmanıza, onlara ayar yapmanıza veya her şeyi kurmaları için birilerine ekstra ödemeler yapmanıza gerek yok. Temel olarak, müşterileriniz için erişilebilir hale getirilmiş bir reseller hosting sunucusu satın alıyorsunuz. Bu da sizi hızlandırmaktadır.

  1. İlk seçenek ve iletişim noktası sizsiniz

Artık yeni neredeyse  herkesin, her işletmenin bir web sitesine ihtiyacı var. Ancak çoğu zaman web sitesine ihtiyacı olan kitle teknoloji dışı kuruluşlar ve insanlar olduğu için, bir web sitesi yaptırmak istediklerinde web geliştiriciler birincil seçenektir.

Çoğunlukla bir web sitesini, basitçe yapılandırır, oluşturur ve ardından her şeyi bir hosting firmasında kiraladığınız hosting alanına yüklersiniz. Ancak, web hosting hizmeti de sunduğunuzu varsayarsak, bu müşteriyi uzun süre tutmanıza yardımcı olabilecek bu potansiyel avantajı farklı bir firmaya yönlendirmenize gerek yoktur. Reseller Hosting, ek faydaları garanti ederken web geliştirici olarak işinizi kurmak için karakteristik bir genişlemeye dönüşür. Kısacası, müşterilerinize sağlayabileceğiniz avantajlara katkıda bulunur ve web sitelerinin her şeyi için tek ihtiyaç noktası olabilirsiniz.

  1. Mevcut müşterilerinizin avantajını değerlendirin

Bir süredir mühendis veya web geliştiricisi olmanız ve makul bir şekilde kârlı olmanız durumunda, şu anda mevcut bir müşteri havuzunuz var ve aynı şekilde, şu andan itibaren daha fazla müşteri elde etmek için müşterilere özel teklifleriniz olabilir. Müşterileri korumak için çok fazla para harcamanıza gerek yok. Özellikle de bir bayi hosting sağlayıcısı olarak hizmet verirseniz. Web hosting şu anda sunabileceğiniz ve size ekstra gelir sağlayabilecek harika bir hizmettir.

  1. Reseller Hosting’e başlamak için büyük bedellere gerek yok

Reseller (bayi) hosting’e girme maliyeti, başlangıç yapacak kişi gözünden bakılırsa yüksek değildir çünkü para harcayacak ek kurulum bedelleri veya satın alınması gereken farklı bileşenler yoktur.

 Temel olarak, bir reseller hosting planına ihtiyacınız olduğunu söylüyorsunuz ve başlamak için yapmanız gereken tek şey başlangıç paketleriyle işinizi ayağa kaldırmak. İşletmeniz geliştikçe, müşterilerinizin doğru yardımı almasını sağlamak için destek bakım ekibi oluşturabilirsiniz. Ekibinizi kademeli olarak genişletebilirsiniz ve bunu en baştan yapmak zorunda değilsiniz.

Başlangıçta maliyetli bir Reseller hosting planını satın almaktan kaçınabilirsiniz. Her işletme adım adım gelişir ve siz de bu durumda mevcut müşterilerinize ve bütçenizin ölçeğine göre karar vererek en uygun bayi hosting paketinini tercih etmelisiniz. 

Müşteriler kazandıkça işinizi kademeli ve tutarlı bir şekilde geliştireceksiniz. Bu nedenle, mevcut müşteri tabanınız için yeterli hosting planı için temel bir standart belirleyebilir, paketleri oluşturarak müşterilerinizi taşıyabilirsiniz. Ek olarak, bayi hosting planları etkili bir şekilde çok yönlüdür. Bu şekilde, ilgi arttıkça, özelleştirilmiş hosting paketleri sağlamak için müşteri ihtiyacına göre paketlerin boyutlarını değiştirebilirsiniz. Böylece, temel ve makul bir düzenlemeyle başlayabilir ve işletmelerin içerikleri geliştikçe varlıklarınızı ve girişimlerinizi büyütebilirsiniz.

  1. E-destek Paneli ile tutarlı yönetim 

E-destek panelimiz üzerinden sahip olduğunuz Reseller Hosting paketini kolaylıkla yönetebilir, seçtiğiniz paketin kaynaklarına göre istediğiniz gibi web alanları oluşturarak müşterilerinize sunabilirsiniz.

Genel Faydalar 

Bayi hosting ile mevcut web geliştirme hizmetiniz dışında hosting hizmetlerini de sağlayarak iyi gelirler elde edebilirsiniz. Ayrıca diğer bir avantaj ise, bayi hosting ile getirilerin harika olmasıdır. web sitesi olan işletmelerin büyük bir çoğunluğu bir site kurar ve oldukça uzun bir süre siteyi yayında tutmak için ödeme yapar. Tüm bu zaman dilimi boyunca, bunun için para size para ödeyeceklerini düşünmek sizi mutlu edecektir. Bu nedenle, bir grup müşteriye sahip olmak, reseller hosting hizmetini temel bir iş haline gelebilecek büyük bir yan gelir haline getirebilir.

IHS Telekom’da  hızlı ve güvenilir, yönetim ve destek esastır. Müşterinizin web sitesine bir şey olması durumunda, sorunu IHS Telekom destek ekibine iletmeniz yeterli olacaktır. 

Son Olarak;

Bir web geliştiricisi olarak, web hosting işine girmek isteyen diğer birçok girişimcinin aksine, başlangıçta teknik terimleri veya endüstri jargonunu öğrenmek için zaman harcamak zorunda kalmazsınız, böylece size çok zaman kazandırır. 

IHS Telekom Webmaster Hosting paketleri; size ve işinize gerekli başlangıç ve barındırma gücünü en iyi şekilde sunar. Siz sadece müşterilerinizin isteklerine odaklanırsınız. Müşterilerinizle birlikte işinizi büyütmek için IHS Telekom Webmaster Hosting paketlerinden birini tercih edin, hemen bugün başlayın.

Exit mobile version